+ 381 64 330 57 87, + 381 32 5562 240
office@autogaskotlajic.com

Podešavanje autogasa

Softerska diagnostika i podešavanje ECU

Za stabilan i ekonomičan rad automobila na gas od bitne je važnosti dobro podešen sistem kontrolne jedinice-računara koji upravlja celim sistemom.

Auto gas Kotlajić Čačak raspolaže orignalnim uređajima i interfejsom dobijenih od proizvođača autogas opreme: PRINS, LANDIRENZO, AC STAG, AEB.

Dijagnostika I kalibracija

Dijagnostika i kalibracija celokupnog autogasnog sistema u odnosu na benzinski u mestu i u vožnji računarom i interfejsom određenog proizvođača autogas opreme (PRINS, LANDIRENZO, AC STAG, AEB...)

Ovo podešavanje može biti i rutinsko kao provera postojećeg stanja pa sve do izuzetno komplikovanog i opsežnog štelovanja gde je potrebno vozilo voziti u svim rezimima opterećenja i time dovesti sam sekvencijalni plinski sistem u potpuno tačan i porecizan u odnosu na benzinski. Veoma je bitno tačno uštelovati vozilo jer nova generacija automobila većine svetskih proizvođača ne podnosi ni minimalnu razliku rada gasnog sistema u odnosu na benzinski.

lošom i netačnom kalibracijom pogotovu automaskom kalibracijom dobijate otežan jutarnji start, veću potrošnju goriva, lošu startnost, neujednačen rad motora, itd.