+ 381 64 330 57 87, + 381 32 5562 240
office@autogaskotlajic.com

O Nama

O Nama

Auto gas Kotlajić

Auto gas Kotlajić je porodična firma, koja ima iskustva u ugradnji TNG i CNG uređaja preko 40 godina. Počeci su bili 80-tih godina prošlog veka, kao hobi našeg glavnog majstora Lazara, koji je svoja znanja i istaživanja, tada malo poznatog pogonskog goriva, preneo na svoje sinove, koji i dan danas zajedno sa njim čine pravi tim.
Kvalitet našeg rada poznat je po čitavoj teritoriji Srbije. Pozitivne utiske dobijamo i sa teritorije bivše Jugoslavije, Nemačke i drugih zemalja u okolini, što govori podatak o ponovnoj saradnji zadovoljnih klijenata sa tih prostora.
Naš stručni tim čine sertifikovani majstori, koji su se obučavali kod renomiranih proizvođača autogas opreme: PRINS, LANDIRENZO, AC STAG, AEB. Kod nas možete izvršiti servis i ugradnju TNG i CNG uređaja, u sve vrste motora, uz izdavanje kompletne dokumentacije, kako za domaće, tako i za strano tržište. Svi ugrađeni delovi su originalni, homologovani, a sam postupak ugradnje je po strogo utvrđenom postupku, odobren, od strane AMSS , Mašinskog fakulteta kao i instituta Vinča. Postupak atestiranja
Usluge servisiranja i ugradnje pored gotovinskog ili plaćanja preko računa možete izvršiti i odloženo čekovima građana ili putem administrativne zabrane do šest meseci.
Auto gas KOTLAJIĆ je mala firma, sa velikim radnim iskustvom i još većim brojem zadovoljnih korisnika. Ovakve reference su nada za novim izazovima i želja za novim saradnjama sa budućim klijentima.
Naš i vaš tim KOTLAJIĆ

0 Godina poslovanja
0 Ugradjenih sistema
0 Plin
0 Metan
40 godina

Ugradnja i Servis

Landirenzo

LANDI RENZO S.p.A. je osnovan 1954 godine i danas je to internacionalni lider u proizvodnji automobilskih gasnih sistema.

A.E.B.

Već 30 godina dizajnira i proizvodi elektronske uređaje za TNG / CNG konverziju vozila.

AC Stag

AC Stag je svetski poznati proizvođač mehaničkih i elektronskih komponenti STAG-a za savremene TNG i CNG sisteme za gas i benzin.

Prins

Prins Autogassitemen BV, kompanija Vestport Fuel Sistems, bila je svetski lider u razvoju sistema alternativnog goriva već više od 30 godina.

Klijenti

Šta misle o Nama